CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 5 april 2009

Morfar & Mormor Mia














Lucas och Liams Mormor Mia och Morfar har varit här på besök hela helgen. Det har varit underbart att haft dem här, fått massa hjälp med pojkarna samt avlastning och underbart mysigt sällskap.(: Synd att tiden går så fort när man har det trevligt och är lycklig :),vill frysa tiden emellan åt faktiskt =).
Våra älskade små pojkar är nu hela 2 månader och 15dagar gamla.:) Prinsarna växer såå fort ,snart är dem ett halvår och busar på..
Så roligt nu för varje morgon har dem morgongympa och pratar och ler för fullt. Jätte skönt med mysstunder på morgonen, innan man ska påbörja dagen.=)
Ilördags hade vi säkert 20 grader i solen och inte ett moln på himlen, det kan jag säga var jätte mysigt. Vi tog en promenix med morfar och mormor mia samt pappa Marcus var med :). vi gick längst vattnet så skönt och underbart med frisk luft. Sedan vart det en lunch därefter en mjukglass på staden =)
Vi har haft det såå mysigt och saknar mormor och morfar =)
Idag har vi varit på Ikea medan mormor var med pojkarna hemma.
Detta handlade vi....


























































Väääldigt fina saker,skit snyggt här hemma nu ;-)
/C























2 kommentarer:

Malin Desireé sa...

Tvillingarna blir bara sötare och sötare ju :D vad fin bild på er, hela familjen! :D MYYYS. puss puss gumman, saknar dig

Sandra Bergsten sa...

Saknar och älskar er!!!!!!!!!!! kom ihåg det!!!